Keuringen

← Vorige

Het verrichten van medische keuringen behoort tot een van de expertises van Arbobasis. U kunt bij ons een afspraak maken voor het de volgende keuringen:

Stuur

Rijbewijskeuring C, D & E (groot rijbewijs)

Houders van een rijbewijs C en D moeten zich elke 5 jaar medisch laten keuren. Arbobasis kan deze keuring voor u verrichten.
Kosten: € 55,- Graag betaling met pin of contant.
Duur: 20 minuten
Maak een afspraak

Ook voor taxikeuringen, bodemsaneringskeuringen, verzekeringskeuringen en aanstellingskeuringen kunt u bij Arbobasis terecht. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Rijbewijskeuring A & B voor ouderen

Wanneer u 75 jaar of ouder bent, bent u verplicht elke 5 jaar een medische keuring te doen. Arbobasis kan deze keuring vlot verrichten.
Kosten: € 36,- Graag betaling met pin of contant.
Duur: 20 minuten

Maak een afspraak

Hoe gaat de rijbewijskeuring in zijn werk?

  • Voorafgaand aan de keuring kunt het formulier downloaden van de website van het CBR.  U kunt het formulier ‘Eigen verklaring geneeskundig verslag’ ook nog ophalen op uw gemeentehuis. Hiervoor moet u betalen. U
  • U vult deze Eigen verklaring zelf in.
  • U maakt een afspraak voor de keuring: dat kan via deze pagina of via 06 41774540 of 0570 547817.
  • U neemt mee: Eigen Verklaring + de medicijnen die u gebruikt
  • De medische keuring vindt plaats. Tijdens de keuring vult de arts zijn deel van het ‘Geneeskundig verslag’ in dat hoort bij de ‘Eigen Verklaring’.
  • U stuurt de ingevulde formulieren naar het CBR.
  • Het kan zijn dat de medische dienst van het CBR aanvullende informatie vraagt. Dit kan de procedure vertragen. Daarom adviseren wij u om ruim tevoren, drie maanden vóór het verlopen van uw rijbewijs, de keuring te laten doen.
  • U ontvangt van het CBR de ‘Verklaring van geschiktheid’. Hiermee kunt u bij de gemeente uw rijbewijs laten verlengen.

Wilt u meer informatie over een rijbewijskeuring, taxikeuring of een andere keuring die wij voor u kunnen verrichten? Neem contact op.